Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O pohádce "je to jen shluk buněk": právě že není. Být to jen shluk buněk, nikdo by s nimi neměl problém. Shluk buněk zůstane shlukem buněk a nedělá problémy.

Ten zárodek v ženině těle je ale vyvíjející se dítě.

Mělo by mít právo na život - a tohle právo by se mělo tvrdě hájit i přes nevoli dané ženy. Kdo děti nechce, ten by je neměl dělat.

Interrupce je obyčejná sprostá vražda, a civilizace, která nemá zábrany zabíjet své děti, patří na smetiště. Však tam pomalu dojdeme, a nebude to trvat až tak moc dlouho. Rv

Co takhle zlepšit podmínky pro rodiny? Vzdát se něco málo z těch miliard, které se vyhazují na kompletní zbytečnosti nebo spíš ****ny? Co takhle umožnit adopci za protihodnotu těm, kdo o dítě stojí a mít ho nemohou? Že se budou děti "prodávat"? No a? Je snad lepší je místo toho zabíjet? ;-O

1 1
možnosti

1) Antikoncepční nitroděložní tělísko nezabraňuje oplodnění vajíčka, ale až jeho následnému uhnízdění v děloze. Těch pár chvil je tedy taky zárodkem. Zakázala byste tedy i tuto formu antikoncepce ?

̈

2) V cestě té adopci ovšem stojí "maličkost" v podobě 9-měsíčního těhotenství, zakončeného porodem, který nikdy není bez rizika. Jak může někdo ženu do něčeho takového proti její vůli nutit, když se chovala zodpovědně a jen jí třeba selhala antikoncepce ? Bezpodmínečná povinnost donosit každé započaté dítě degraduje ženu na chovnou samici.

2 0
možnosti

Pro ty, podle kterých není embryo člověkem - co dává právo člověku vzít embryu možnost, čas, aby se stalo člověkem. Má všechny informace dělajícího ho člověkem v sobě, jen potřebuje od nás čas.

1 1
možnosti

A nechcete se take zeptat, co dava pravo zene odmitnout mit pohlavni styk s muzem, kdyz nejadi vajickum, ani spermiim pravo vyvinout se v cloveka? Co dava zene pravo k tomu, aby dovolila pouze (vetsinou) jedine spermii oplodnit vajicko?

0 0
možnosti
Foto

P21e16t44r 40H36e34s94s

4. 10. 2016 10:50

Konečně nějaká Češka podpořila polské ženy. Kde jsou české feministky??

0 0
možnosti

V této formě určitě! Naštěstí jsou i normální, tiší a nevnucující se křesťané - a těm i neznaboh mého typu přiznává nárok na život dle jejich představ ;-)

0 0
možnosti

No, křičí hlavně pánové. Zajímavé. Přitom si stačí utáhnout opratě a používat KONDOMY. A to se mnohým asi nelíbí, že? :-)

1 0
možnosti

No v televizi na tech protestech v Polsku jsem videl zejmena zeny.

A mimochodem, na otehotneni jsou obvykle dva. A kondom je hlavne ochrana pred pohlavne prenosnymi nemocemi, jeho spolehlivost proti poceti je velmi mala, ale samozrejme pokud je to jedina antikoncepce, pak aspon neco.

Pravdepodobnost poceti behem jednoho roku pouzivani je v typickem pripade 18%, pri dokonalem pouziti 2%.

https://www.antikoncepce.cz/antikoncepce/spolehlivost-antikoncepce/

1 0
možnosti

Fascinuje mne, jak se v souvislosti s migraci mluvi o zachrane evropskych hodnot. A ted, kdyz je v Polsku chteji "zachranovat", tak je to najednou spatne.

2 0
možnosti

Pekna pani s peknym jobem.

0 0
možnosti

Princip problému spočívá v tom, jak vybalancovat práva dítěte a rodičů.

Nesouhlasím, že jde jen o problém ženy. Na dítě museli být dva.

Na jedné straně má nenarozené dítě právo dědit, ale je mu upíráno právo na život.

Je pochopitelné, že střet zájmů dítěte (dítě chce žít) a ženy/páru je nutné nějak řešit. Ovšem záleží na úrovni společnosti včetně lékařských možností, jak vybalancovat práva dítěte a práva rodičů.

Česká a západní úprava je výrazně v neprospěch slabšího (dítěte), které se nemůže nijak bránit. Na jedné straně se Západ staví za uprchlíky, na straně druhé není schopen pomoci nenarozeným dětem. Hm.

2 1
možnosti

Shluk buněk či tkání ale není dítě.

4 2
možnosti

P79e90t16r 40Š63o84r42š

3. 10. 2016 22:26

V roce 2014 se v Polsku narodilo 375tis dětí. Je snad možné, aby 150tis žen navíc vyrazilo za potratem? Další věc je ta, že i v Polsku mají zápornou přirozenou změnu - více úmrtí nežli narození za rok. Je to u nás podobně a je pro to na čase se probrat a uvědomit si, že potřebujeme více vlastních lidí, aby nám EU nemusela nutit migranty bůh ví odkud...

1 0
možnosti

Vážnost tématu chápu, ale nějak bych očekával, že europoslankyně, placená českým daňovým poplatníjkem, bude řešit problémy české. Buď má problém se sestavením priorit, nebo toho na práci nemá až tak moc. Existuje ještě nějaká možnost?

1 4
možnosti
Foto

Existuje ještě možnost, že upozorňuje na závaždný problém, který vznikne v EU, protože polské ženy budou jezdit na potraty do jiných států EU.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS