Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SP

S75e95i37d10l 43P76e40t50r

9. 12. 2015 18:52

Vážená paní europoslankyně.

Bohužel na Vašem příspěvku je krásně vidět jak člověk, který něčemu v podstatě vůbec nerozumí tak,  pokud má tu moc, to pro jistotu zakáže ...

Slovy klasika: "Jednak nevím co to je a pak mne to uráží"

Chápu, že se jednotlivec nemůže orientovat ve všem ale snad Vám platíme i nějaké ty asistenty/poradce  a těmi by jste se měla nechat informovovat aby jste nepůsobila jako totální mimoň ... Takto se nejen ztrapňujete osobně (což je pravda zcela Vaše privátní záležitost) ale i celou instituci, kterou reprezentujete čímž podkopáváte její důvěryhodnost a legitimitu.

Snad si v příštích volbách Vaši voliči vzpomenou jak nekompetentní figuru zvolili a svou chybu napraví. Jiné obrany proti lidem jako Vy bohužel není ...

0 0
možnosti
MV

Problém má dvě roviny. Prodej nelegálních zbraní je potřebautlumit, na tom se shodneme všichni. Zabavení legálních zbraní ale nevyřeší tynelegální. Pokud si někdo dá vedle sebe tuto rovnici, musí mu jasně dojít to,že první část návrhu EU je rozumná, druhá část je paskvil. Vysvětlení jejednoduché – terorista si nikdy nepůjde udělat zbrojní průkaz, nekoupí si registrovanouzbraň a nepůjde ji přihlásit.

Zákony řešící vlastnictví zbraně jsou u nás v ČR dostatečné,jedny z mála, co by se mohli dát aplikovat v celé EU. Běžný občanzbavený možnosti obrany střelnou zbraní pro lumpy daleko jednodušší kořist.

0 0
možnosti
PS

Pokud bych začal vyprávět o studené fúzi zcela jasně byostatní lidé poznali že o dané problematice nevím zhola nic a já bych se vjejich očích naprosto znemožnil.A víte co? Vy jste hodně blízko možná už zahranicí.

Nebudu komentovat návrh EK protože to je úplně jiná ligaa vsadím prvorozeného že bych jakéhokoliv odborníka který se na návrhu podílelutloukl argumenty během pár minut.

Ale k vašemu blogu.K teroristickému útoku nikdy nebylapoužita deaktivovaná zbraň.Obnovit střelby schopnost této zbraně je velicesložité a i v dobře vybavené dílně to dokáže jen odborník.Tento odborník by ales daleko menší námahou vyrobil zbraň novou.Ale proč by to proboha dělal proč byvynakládal takovou námahu když plně funkční zbraň na černém trhu(Balkán,blízkývýchod) pořídí za menší obnos a připravenou ke střelbě ?????

Vy totiž mluvíte o zbraních expanzních tedy pro laikafilmové zbraně které používají takzvané slepé střelivo.Ano tyto zbraně pokudjsou nesprávně upravené lze vrátit do střelby schopného stavu.Ale opět musí tubýt kombinace paskvil zákon + odborník = neplnohodnotná zbraň která bude více nebezpečnápro střelce než pro cíl.

Ano na Slovensku to byl problém ale ten nejen že už jevyřešen ale jedná se o problém na úrovni státu.

Je mi jasné že učený z nebe nespadl že nemůžete vědět odané problematice vše.A právě pro to vás prosím pokud máte vy rozhodovat zdamohu legálně držet tu či onu zbraň.A navíc se i aktivně angažujete moc vásprosím zeptejte se nějakého odborníka nebo ještě lépe obraťte se na sdruženíLEX.Tam vám opravdu chytří lidé danou problematiku vysvětlí.Uvidíte že majitelézbraní nejsou kovbojové co se třesou až svoji zbraň prodají teroristům(tvrzenípana Bublana ) nebo někoho zastřelí.

1 0
možnosti
PS

Jinak nechápu proč když něco zkopíruji z Wordu tak to poslepuje znaky nebo jednotlivá slova a pak to vypadá jako paskvil.

0 0
možnosti
PM

Vážená paní. Pokud někdo někoho zastřelí nelegálně drženou zbraní tak je podle Vás vinen ne vrah ale zbaň a je potřeba za to potrestat všechny lidi co zbraně mají v držení legálně v souladu se zákony...Asi Eurologika...Víte podle statistik kolik se ročně stane zločinů za použití legálně držených zbraní a kolik s nelegáně drženou zbraní...Když zakážete držení legáních zbraní jak to omezí černý trh s nelegálními zbraněmi....Mícháte dohromady jabka a hrušky ale to je mimo mísu...A co se stane až nějaký terorista přejede někoho kamionem tak zakážete všechny kamiony a co kuchyňské nože které jsou nejčastěji použitou zbraní při vraždě také je zakážete používat....Myslím ,že jste úplně mimo a absolutně nevíte o čem píšete ostaně jako je mimo celý Eurosojuz...;-(

1 0
možnosti
RD

Na Balkáně je zbraní skutečně mnoho, některé z druhé světové války, popřípadě z válek nedávno minulých. O registraci těchto zbraní si myslím své, prakticky neexistuje. Návrhy všech rádoby eurovládců jsou vtipné, dokud protiprávně existují rádoby státy jako Kosovo, kde stát je mafií, bude existovat nelegální trh se zbraněmi. Jen by mě zajímalo, jak všechny ty Balkánce donutí euroosoby typu paní poslankyně se vzdát svých zbraní, když se to nepovedlo ani Titovi po 2.sv. válce? Budou je oni euromocní co na Balkáně v životě nebyli šacovat? A myslíte, že se takový Srb, Albánec nebo Bosňák nechá???? celý příspěvek je směšný....

2 0
možnosti

J90a28k51u57b 23Š83o82l58c

2. 12. 2015 22:40

My se na Vás nezlobíme, jenom Vás už nezvolíme.

1 0
možnosti
VS

Přečetl jsem článek celý. Nabyl jsem dojmu, že paní poslankyně netuší, o čem hovoří, jinak by nemohla splácat do jedné závorky airsoftové, lovecké, sportovní a bůhvíjaké ještě zbraně, když předtím plamenně hovořila o zbraních poloautomatických. Ona paní poslankyně totiž neví, jak se pozná poloautomatická ( samonabíjecí) palná zbraň a co je zbraň automatická. A ještě do toho zamotá omezování řerného obchodu se zbraněmi.  No hlavní, že , že má blog v novinách. Vsadím se, že v případě prosazení těchto hloupostí vzroste počet vykradených zbraňových trezorů. Chcete se vsadit?

2 0
možnosti
DD

Dám Vám jednoduchou otázku :

Vy, Váš manžel, Vaše děti budete ve svém domě neozbrojeni, nebudete mít doma žádnou zbraň.

Váš soused zbraň mít bude, jeho syn také a budou chodit spolu trénovat střelbu.

Jednoho dne se nejmenovaný mírumilovný návštěvník, který nemá čas chodit do práce, protože se min. 5x denně modlí ke svému bohu rozhodne zaopatřit si jídlo, neboť odmítá umřít hlady a výplatu za modlení se nedostává. O Vašem sousedovi ví, že má doma zbraň a umí ji on i jeho syn používat.

Který dům navštíví za účelem opatření si potravin, příp. uspokojení svých sex. potřeb???

Váš blog ve vší nahotě ukazuje mechanismus úřadu - ten kdo o problematice ví nejméně rozhoduje.

3 0
možnosti
VV

Podle vsech tiskovych agentur to byly zbrane z Izevska.

2 0
možnosti
JM

Fascinuje mne nekompetentnost, ba přímo naivita politiků. Jak chcete zpřísněním zákona o držení LEGÁLNÍCH zbraní omezit trh se zbraněmi NELEGÁLNÍMI?

3 0
možnosti
Foto

Protože k tomu zákazu se ještě připojí možnost policie kdykoli a kdekoliv pátrat po nelegálních zbraní.  Tedy i u vás doma.

1 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1672x
V nové roli europoslankyně, dříve jsem sloužila v diplomacii ČR a pracovala pro Radu Evropy. Pracovní, studijní a soukromé okolnosti mne zavály do různých koutů Evropy, domů do Čech se ale vracím jako bumerang. Momentálně žiji mezi Prahou,Štrasburkem a Bruselem. Doma máme dvě slečny, kterým je dohromady šest let. Kromě nich mě baví cestování s krosnou na zádech a příprava nejen exotických jídel.

Seznam rubrik