Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Tak to dopadne pokud se snazi nekdo vyjadrit k problematice, ktere vubec nerozumi.

2 0
možnosti
PN

Vážená paní europoslankyně, pokud Vás skutečně zajímá ochrana Vás a Vašich dětí, pak budete usilovat o zvýšení dostupnosti legálně držených palných zbraní a usnadnění jejich nošení svobodnými, zákona dbalými občany.

6 0
možnosti
Foto

Jediná správná cesta je zlegalizovat zbraně a přestat evidovat lidi, co si je pořídí.

0 0
možnosti
RV

Vážená paní europoslaňkyně. Bohužel vám nedochází jedna věc. Je jedno jestli zbraně, které byly při útocích použity, pocházely z Balkánu, či Slovenska. Ony totiž byly pořízeny na černém trhu, který mimo jiné vesele kvete právě v Bruselu. No a černý trh, a kriminalita obecně, má jednu takovou vlastnost, která vám a dalším v EK či EP, zatím evidentně nedošla. Zákazy vámi vydané, je to poslední, čím by se řídil.

Takže celý návrh z dílny Small Arms Survey a osvědčeného lháře Fabia Mariniho, bude cílit jen na slušné, zákonů dbalé občany a černý trh vůbec nezasáhne. Tohle opravdu podporujete?

9 0
možnosti
Foto

Vážená paní europoslankyně, toto je nedorozumění. Spolupráce členských států za účelem potírání černého trhu se zbraněmi a vydání minimálních celoevropských pravidel pro znehodnocování zbraní a dovolené výrobní provedení expanzních zbraní, aby nebylo možno je nelegálně upravit na ostré, jsou jediné dvě části návrhu, které podporujeme, a to zcela veřejně. Jsou to zásadní bezpečnostní díry v evropské legislativě, které je nezbytně potřeba zalepit, a kdyby se Evropská komise snažila jen o toto, měla by naši plnou a veřejnou podporu. S pozdravem David Karásek, mluvčí LEX - sdružení na ochranu práv držitelů zbraní

4 0
možnosti
PH

Vážená paní europoslankyně, především si ujasněte sama pojmy, protože v těch pár odstavcích pletete hrušky s jabkama a ukazujete jak vůbec nevíte o čem mluvíte a ani za mák dané problematice nerozumíte.

Airsoftová ani paintballová zbraň do Vašeho článku opravdu nepatří, na její vlastnictví nejenže nepotřebujete zbrojní průkaz, ale je běžně dostupná dětem.

Poloautomatická zbraň je téměř každá moderní zbraň, např. i jakákoliv moderní pistole, kterou většina držitelů zbrojního průkazu vlastní pro sebeobranu.

Řádně deaktivovaná zbraň nejenže nejde upravit na funkční zbraň během pár desítek minut, ale ve skutečnosti je téměř nemožné z ní udělat funkční zbraň (rovná se to asi tomu jako byste vyráběla zbraň novou). A pokud někde v EU minulosti platily pravidla které nepožadovaly řádnou deaktivaci zbraní, pak je to šlendrián toho státu a Vám ani evropské unii to nedává právo omeovat práva občanů. 

A fakt, že o našich právech v držení zbraní rozhodují lidé, jako vy, je přesně to co nás držitele zbrojního průkazu tak děsí!!!!!!!!!!!!

7 0
možnosti
Foto

Nelegálny obchod so zbraňami by sa mal ešte viac zakázať. A mala by byť ešte viac zakázaná aj držba zakázaných zbraní. To teroristov nepochybne odzbrojí. :-)

Zbrane aj čierny trh s nimi už tak akosi v Európe sú a zákazmi sa na tom nič nezmení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1672x
V nové roli europoslankyně, dříve jsem sloužila v diplomacii ČR a pracovala pro Radu Evropy. Pracovní, studijní a soukromé okolnosti mne zavály do různých koutů Evropy, domů do Čech se ale vracím jako bumerang. Momentálně žiji mezi Prahou,Štrasburkem a Bruselem. Doma máme dvě slečny, kterým je dohromady šest let. Kromě nich mě baví cestování s krosnou na zádech a příprava nejen exotických jídel.

Seznam rubrik