Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je tím,že  Evropa Muslimy nechápe  a utlačuje.

Vše musí být po jejich, musí se zde zavést právo Šaríja, a bude zde vládnout klid, mír a láska.

Tedy  nejdřív si ještě  musí dobojovat svoje vnitřní sektářské války. Šiité  x Sunnité.  atd...  Což zabere  pár století :-(

0 0
možnosti
MP

"Co od dnešní Unie pod tíhou všech událostí očekávám? Rázná rozhodnutí a rychlá řešení."  Dle těchto Vašich slov napsaných již v nadpisu Vašeho článku jsem usoudil, že jste mimořádně naivní osoba. Nicméně s myšlenkami ve Vašem blogu vesměs souhlasím, takže Vám dávám Karmu. Můj názor je však takový, že jediná možná obrana proti katastrofě hrnoucí se na Evropu je v silách a možnostech národních států, které po zvolení zodpovědných "nekorektních" politiků se ochrání každý sám za sebe. Pokud většinově zvolíme ty, co jsou nyní u moci, pak bůh s námi!

1 0
možnosti
Foto

J87a41n 58K44r26o22p35á85č

26. 11. 2015 16:49

Evropa čeká na Churchilla, který řekne, že je to zlo a že proti zlu nelze bojovat proklamacemi a polovičatými řešeními. V Británii byli tehdy možná prozíraví, možná měli jen šťastnou ruku, nebo byl ten správný člověk ve správnou dobu na správném místě. A byl to jeden stát.

Evropa je rozplizlá do spousty svých malých pravd, bohužel neschopná SKUTEČNÉHO řešení. Takže budeme dále kondolovat, vyjadřovat soustrast, nabízet pomoc při vyšetřování toho, co PŘIJDE...a je to jen a pouze otázka času.., zoufalé, šílené, smutné...

2 0
možnosti
JC

EU nečeká, ale koná: Konvička už byl obviněn a kardinál je vláčen novinami.

6 0
možnosti
JR

J40a53r97a 32R14a35n90k

26. 11. 2015 19:17

Blbost nekterych evropskych zemi spociva v zakladani ghet, z te odstredivky se neda vyskocit a mladi se nechaji zradikalizovat, protoze nemaji zadny cil, proto je nutne zmenit zakony.

1 1
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1672x
V nové roli europoslankyně, dříve jsem sloužila v diplomacii ČR a pracovala pro Radu Evropy. Pracovní, studijní a soukromé okolnosti mne zavály do různých koutů Evropy, domů do Čech se ale vracím jako bumerang. Momentálně žiji mezi Prahou,Štrasburkem a Bruselem. Doma máme dvě slečny, kterým je dohromady šest let. Kromě nich mě baví cestování s krosnou na zádech a příprava nejen exotických jídel.

Seznam rubrik