Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já za sebe s Vaším textem souhlasímR^. Osobně mi bylo dost divné, PROČ média, respektive vyšetřovatelé do médií zveřejňují výsledky vyšetřování toho zatčeného teroristy. Bylo mi od začátku jasné, že se zbylí teroristé mohou cítit den ode dne více tlačení do kouta, a bylo tak otázkou pár dní, než udělají jedinou možnou věc, která jim zbývala - uskuteční své útoky. Vůbec postup vyšetřovatelů nechápu, od samotného začátku mělo být na informace z vyšetřování uvaleno nekompromisní embargo. Vůbec nevím, co si o tom mám myslet, respektive to, co mě napadá, je snad ještě děsivější, než samotný útok...

1 0
možnosti

Kolik lidí musí zemřít, než co? Než přestanou mít islámští džihádisti a jiní teroristé (Breivik) šanci zabíjet v Evropě civilisty? Snadná odpověď: až přestane existovat zdroj militantního islámu - všechny organizace počínaje Al-Kejdou konče Islámským státem. Jak vidno, hned tak to nebude, tím spíše, když se podíváte na mapu a zjistíte, že hlavní, ne veškeré, teritorium džihádistů se táhne asi tak od Lybie po Afghánistán, přičemž hlavní země jejich pobytu jsou dnes Sýrie, Irák, Afrika (nebudeme upřesňovat, je to zbytečné).

Takže paní autorko, co s tím? Zkuste něco vymyslet. To by mě fakt zajímalo, co vymyslíte, aby ti islámisti, militanti, teroristi najednou zmizeli, nejen v Evropě (Francie, Belgie, Německo, Švédsko, Británie, Albánie, Turecko), ale i v okolí od Maroka po Pákistán? O Kavkazu a Rusku nemluvě, tam je taky dost muslimů, ale nyní nemohou být tak akční jako za čečenských válek. Je tam diktatura.

0 0
možnosti

Kdyby nebylo multikulturalismu, islámských teroristických útoků, tak by nebyl Breivik.

Jinak zdroj militantního islámu je samotný islám a to z čeho islám vychází. Korán, Sunna, život Mohameda.

3 1
možnosti
Foto

Jediným problémem dneška jsou politici a ne teroristé.

1 0
možnosti
Foto

Prvenství na počet občanů, kteří odešli bojovat do Sýrie a Iráku, drží Bosna, ne Belgie. Ale není v EU.

0 0
možnosti
Foto

Paní Charamsová, to co jste zde popsala, jsou věci, které běžní občané vědí už více jak rok. Jsou dokonce o to horší, že nezodpovědnou politikou představených EU a Merkelové, se po Evropě potulují stovky džihádistů bez dokladů a tyto šašky to vůbec nezajímá a mají plnou hubu keců o humanismu. Popsala jste to celkem přesně, skutečnost je ještě o něco horší, nicméně od vás očekávám sdělení, že jste na plénu evropského parlamentu vystoupila a řekla do očí lidem jako je Juncker, Schulz, Merkelová a podobní dárečkové, že nedělají dobře a že je v tom nepodporujete.

4 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že autorka je z hnízda, které s těžkým srdcem přijalo Lisabonskou smlouvu, tak je to jen takový blog pro plebs.

0 0
možnosti

Zavádění dalších plošných šikan nemůže vyřešit problém, který nejste schopna definovat, dokonce ani zmínit.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS