Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Nic jim radši neříkejte a naučte je oblékat si burku.

0 0
možnosti
FK

Díky za tento článek, ale hlavně diskuzi pod ním. Přesně to jsme včera s mymi holčikami (dohromady osm let) rozebírali...Tati,co je to terorista( Zprávičky na Déčku jsou aktuální)? A přes nedobrý pocit a hledání vhodného, věku přiměřeného, popisu, jsem rád, že se ptají a můžu jim popsat realitu.

1 0
možnosti
LS

L40i17b14o75r 47S88y56n82e52k

19. 11. 2015 14:20

Určitě ano. O pedofilii, jste snad své holčičky také poučila. Pokud né, tak hodně riskujete. Pokud ano, zvládnete jistě i šetrně pohovořit o válce a terorismu. Děti by fakt měly vědět, co je v životě může potkat. Navíc, když bydlíte tam, kde bydlíte a ta hrozba je nabíledni.

3 0
možnosti
Foto

Myslím si, že nemáte pravdu, a vysvětlím Vám, proč si to myslím - v dnešní době jsou děti (hlavně ty v Evropě) vychovávány tak, aby si mysleli, že maso na pultech obchodů vyrábí někdo někde v zákulisí prodejny, že smrt potkává jen někoho jiného a někde, kde to ostatní nesmí vidět (staří občané umírají mimo okruh své rodiny), že tragédie a nepěknosti se dějí jen v ošklivých filmech. Pak je takové dítě postaveno před životní realitu, a je z toho málem kolaps. Děti, pokud se jich nějaké nebezpečí týká, a že se jich terorismus týká je nasnadě, mají právo ho znát. A my, dospělí, máme povinnost je o tom informovat.

3 0
možnosti
Foto

Oprava - aby si děti myslely...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS