Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mohla byste prosim být konkrétnější a nastínit jak se povedlo komisi doteď najít a vytvořit nové "tržní" příležitosti? 8-o Kromě počtu euroúřednických postů jsou to jen vaše sny.

1 0
možnosti
Foto

,,Komise reprezentuje v mezinárodních obchodních vztazích jednotný trh o více než 500 miliónech obyvatel, což má pochopitelně svou váhu. Na základě mandátu unijních zemí realizuje obchodní politiku s cílem hledat a vytvářet nové tržní příležitosti a generovat tak hospodářský růst, včetně pracovních míst. To se děje především cestou vytváření strategických partnerství, např. ve formě dohod o volném obchodu. A právě tímto směrem bychom měli v dnešní komplikované situaci napnout své síly."

Při vší úctě, jak spolu korespondují jednotný trh a tržní ekonomika?8-o:-/

3 0
možnosti
Foto

Zajišťuje všem tržním subjektům monopolní zisk.

0 1
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1672x
V nové roli europoslankyně, dříve jsem sloužila v diplomacii ČR a pracovala pro Radu Evropy. Pracovní, studijní a soukromé okolnosti mne zavály do různých koutů Evropy, domů do Čech se ale vracím jako bumerang. Momentálně žiji mezi Prahou,Štrasburkem a Bruselem. Doma máme dvě slečny, kterým je dohromady šest let. Kromě nich mě baví cestování s krosnou na zádech a příprava nejen exotických jídel.

Seznam rubrik